Meglerprofilene

Nyansettelser skjer hele tiden. Ansettelser av ektepar derimot, er ikke hverdagskost.
Hos oss i Leinæs & Partners i Larvik, har vi kapret det dyktige og engasjerte ekteparet Anders og Tori Fremmerlid Glasø.

Tori og Anders Fremmerlid Glasø ved Leinæs og Partners Eiendomsmegling Oktober 2021. Foto: nordsveenfoto.no
  • Navn: Anders Fremmerlid Glasø og Tori Fremmerlid Glasø
  • Alder: Begge 29
  • Bosted: Larvik
  • Antall år erfaring som meglere:
    • Anders: 5 år som megler og 3 år som trainee
    • Tori: 4 år som utdannet megler, men 7 år i bransjen
  • Navn på meglerkontor: Leinæs & Partners

Hvordan ser boligmarkedet ut hos dere? I dag – og fremover de neste 3 mnd.?

Anders: Boligmarkedet er i dag meget sterkt. Det var en solid prisvekst i september og det vil nok være samme utvikling for oktober. Hos oss i Leinæs & Partners selger vi mer boliger enn noen gang og vi ser virkelig frem til fortsettelsen.

Tori: Tilbudet er lavere enn etterspørsel, og dette medfører økte boligpriser. Vi gleder oss til fortsatt godt boligmarked her i området.

Hva er deres styrke som meglerkontor?

Tori: Leinæs & Partners har bred erfaring innenfor eiendomsmegling og vi har vært den lokale eiendomsmegleren i Larvik, Stavern og omegn i alle år. Få kjenner det lokale eiendomsmarkedet bedre enn hva vi gjør. Vi er en gjeng med rådyktige meglere som unner hverandre suksess samt ønsker å gi kundene våre de beste opplevelsene gjennom hele prosessen.

Anders: Vår styrke som kontor er mange. Vi har tross mange nyansettelser en meget sammensveiset gjeng som hjelper hverandre til å bli litt bedre hver eneste dag. Alle unner de andre suksess, og dette skaper et godt arbeidsmiljø, samt et godt salgsmiljø. Vi har også særdeles lang erfaring fra nærområdet, noe som gir oss en ekspertise i vårt markedsområde.

Hva selger dere mest av?

Anders: Vi selger alt mulig av eiendom. Alt fra næring, til eneboliger, leiligheter, fritidsboliger, prosjekterte eiendommer, samt tomter. Vår kompetanse er særdeles høy.

Tori: Vi i Leinæs & Partners selger alle type boliger som enebolig, rekkehus, leiligheter, og har lang erfaring med salg av fritidseiendom. I tillegg selger vi mye prosjekterte og nybygde boliger. Vi har bred kompetanse innen eiendomsmegling i tillegg til at vi tilbyr den beste markedsføringen av din eiendom. Få kjenner distriktet som vi gjør.

Hva er dine beste meglertips?

Anders: Mine beste meglertips ovenfor kunder er å starte prosessen i god tid. Still krav til megleren og legg en solid og grundig plan til hvordan du som kunde skal få størst mulig utbytte av boligsalget. Jo bedre forberedelsene er, jo bedre blir også salget. Ingen ting skal være tilfeldig når man skal forvalte sin egen bolig.

Tori: Velg megler tidlig, og velg den megleren du kunne tenkt deg å kjøpe bolig av. Opplever du at megler har en genuin interesse for å selge bolig, er enkelt å finne ut på en visning. Ved å velge riktig megler får du råd og veiledning underveis i klargjøringen. Ting tar ofte lengre tid enn du tror. Planlegg godt, sammen med megleren din, dette har mange av mine kunder takket meg for i ettertid. Ingenting blir overlatt til flaks eller tilfeldigheter. 

Hva er din styrke som eiendomsmegler?

Tori: Mine styrker som eiendomsmegler er selvsagt min erfaring kombinert med lokalkunnskap. Jeg er ei ekte Larviksjente og kjenner byen min godt. I tillegg skaper jeg en tett relasjon til mine kunder. Oppfølging og tilstedeværelse i alle ledd. Dette gir jeg også til mine boligkjøpere. Jeg vet at mange har kjøpt bolig av meg på bakgrunn av min tilstedeværelse på visning og i oppfølgingen under boligkjøpet. Jeg bryr meg om kundene mine, både deg som boligselger og kjøper. Derfor får jeg de beste prisene til slutt.


Jeg er fremoverlent og seig, og gir meg ikke før det «lille ekstra» er levert.

Anders: Mine største styrker som eiendomsmegler er at jeg er svært tett på kunden under hele prosessen, samt at jeg kommer med faglige og god rådgivning hele veien. Med min kompetanse skal man alltid føle at man er i de beste hender under hele salgsprosessen.

Hvorfor valgte du å bli eiendomsmegler?

Anders: Jeg syntes det er ekstremt spennende å møte nye mennesker, samt veilede disse gjennom boligreisen, enten om det er en kjøper eller selger. Jeg har alltid brent for salgsfaget og har jobbet med dette siden jeg var en tenåring. Jeg blir også trigget av konkurransesituasjonen vi meglere er opp i hver eneste dag.

Tori: Eiendomsmeglingsfaget er komplekst. Faget var veldig spennende. Lovene, reglene, normene og tempo. Det å kunne kombinere fag med salg var perfekt. De som kjenner meg, vet at jeg er veldig glad i folk. Jeg er nysgjerrig og har mye energi.
Jeg elsker å møte nye mennesker hver dag, og jeg lærer alltid noe nytt. Arbeidsdagene er hektiske, og tiden flyr. I tillegg er alle dager forskjellig. Det synes jeg er veldig spennende!

Hva er det mest spennende oppdraget du har hatt så langt i din meglerkarriere?

Anders: Da jeg jobbet i Oslo solgte jeg Grünerløkkas desidert dyreste bolig gjennom tidene. Denne rekorden står seg fortsatt i dag. Dette var en leilighet utenom det vanlige på over 300 kvm. Her møtte jeg mange spennende mennesker med forskjellige behov. Det ble også mye medieomtale rundt leiligheten, så dette var et oppdrag som bød på mye annet enn et mer standardisert boligsalg.

Tori: Jeg har vært så heldig som har fått selge mange spennende objekter i min meglerkarriere. Jeg har tidligere jobbet flere år som leder på Oslo vest, og har solgt mange lekre og spennende objekt som har gått for 150 tusen kvadratmeteren og mer. Likevel er det ikke dette som trigger meg. Det er folka som er spennende, og alles historie som gjør et godt boligsalg verdt det. Det er kundene som gir meg de råeste opplevelsene, og jeg lærer ufattelig mye av å treffe nye mennesker hver dag. Uavhengig om du har en enebolig ved sjøen, eller en liten 2-roms ved bøkeskogen.

Jeg kan også legge til at jeg har solgt en gammel ærverdig sveitservilla ved sjøen som har fått stå uberørt i over 100 år. Det var gøy og der fikk jeg bryne meg ordentlig på det faglige.

Bonusspørsmål: Hvordan er det å jobbe sammen med din partner? (Møttes dere på jobb?)

Vi møttes da vi begge gikk på BI i 2014. Vi begynte å jobbe i samme firma i 2018, og har siden da jobbet sammen. Både samlokalisert og drevet hver vår avdeling med forskjellige lokasjoner. Dette har vært uproblematisk i tillegg til at det er veldig praktisk og fint. Eiendomsmeglerlivet er variert, og vi som kolleger går sjeldent oppå hverandre. Det er mye kundemøter, visninger og lignende. Vi er begge dedikerte til jobben vår, og har en felles forståelse for hvor mye tid vi bruker på jobb. Vi pusher hverandre på leveranse samtidig som vi kan dele erfaringer og utfordringer uten at dette går på bekostning av firmaet.

Det er ingen hemmelighet at en eiendomsmegler jobber mye, så vi kan enkelt bruke mye tid på jobb uten dårlig samvittighet ovenfor hverandre. Også er det smart av firmaet, da vi begge er veldig konkurranseinnstilte, og ingen ønsker å levere dårligere enn den andre. Vi er livsnytere, og er flinke til å skille mellom jobb og fritid, selv om eiendomsmeglerlivet er vår livsstil. Vi ser kun positivt på dette.