Velkommen til det blide Sørlandet

Da er &Meglerhuset Partners i Arendal innlemmet i kjeden med nye skilter på hjørnet sitt i Vestre gate. Denne gjengen har vært en del av Estate i 20 år, og med sin bløde konsonanter, blide sørlandslynne, håper de nå og ta enda flere markedsandeler i Sørlandsbyen. Vi i Partners sentralt ønsker dem velkommen til oss. One dream-one team!

Etter 20 år i Estate og EiendomsRingen har dere valgt å bli en del av Partners. Hvorfor falt valget på oss?

– Partners er innovative og den meglerkjeden som er best rustet til å møte morgendagens utfordringer i bransjen. Vi liker også forretningsmodellen, der utbyttet blir pløyd tilbake til forretningene, sier daglig leder Terje Hofvind.

Hvor mange ansatte er dere og hva slags eiendommer selger dere?

– Vi har seks meglere, en medhjelper og en partner som ikke er ansatt. Hovedtyngden av porteføljen er eneboliger og leiligheter, men vi har også flere nybyggprosjekter. I tillegg kommer fritidseiendommer, tomter og næringseiendommer.

Hvordan er boligmarkedet i Arendal og omegn?

– Vi har litt andre utfordringer enn i sentrale strøk. I de kommunene vi tar oppdrag, ligger for tiden nesten 500 bruktboliger og over 600 nye boliger for salg på FINN. Liggetiden er den lengste i landet, med 116 dager i siste kvartal. I motsetning til i Oslo, bygges det for mye i vårt område, så her er en viss ubalanse i markedet. Til tross for dette, fungerer markedet relativt bra, med et relativt stabilt antall omsetninger. Vi gleder oss til å ta i bruk alt Partners kan tilby av markedsføring, tilgang på kunderegister, teknologi og samarbeid i kjeden. Spesielt har vi forventninger til å ta markedsandeler i segmentet for sjønære fritidseiendommer, ifølge Hofvind.

Gjengen i Arendal håper å få synergier over at det stadig kommer nye kontorer langs kysten.  – Her deltar vi gjerne i et samarbeid med andre Partners-firmaer langs kysten, sier en optimistisk Hofvind.